Vissza

Összehasonlított termékek

Futópad inSPORTline Borra

Profi futópad, iPad-iPhone és iPod kompatibilis, nagyteljesítményű motor, stabil konstrukció, nagy futófelület, a futópad 7 előre beállított programmal rendelkezik, HRC kardio progam, 7" kijelző. több


1 048 100 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Profi futópad inSPORTline Borra edzőtermi és otthoni használatra alkalmas. Az inSPORTline Borra futópad színvonalas kidolgozással, magas megterhelhetőséggel felsőkategóriás felhasználatra. Az inSPORTline Borra futópad fő előnyei közé tartozik, hogy Apple készülékekkel összeköthető (típusok lásd alább).  Ingyenes letölthető software segítségével a fedélzeti számítógép minden értéket megjegyez. Az előzőleg elmentett értékeket össze lehet hasonlítani. Az inSPORTline Borra futópad további előnyei, hogy strapabíró konstrukcióval, nagy futófelülettel és nagy kijelzővel rendelkezik. Elektromos döntés, 7 előre beállított program, HRC kardio program, lehetőség van a felhasználók beállítására, a futópad sebessége 22 km/óra, ezekre a tulajdonságokra az inSPORTline Borra futópad büszke lehet.

Az inSPORTline Borra futópad adatai és technikai leírása:

  • nagyteljesítményű motoros futópad elektromos dőlésszögbeállítással
  • kompatibilis apple készülékekkel (iPad 1, iPad 2, iPad The New, iPad3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod 3, iPod 4)
  • a futópad sebessége 0,8 - 22 km/hod
  • a futópad motorteljesítménye: 4.0HP
  • a futópad elektromos dőlésszöge: 0-15%
  • csúszásmentes, hosszabbított, rugalmas és izületkímélő futófelület 152 x 55 cm
  • Shock absorbing system - a kényelmes futás érdekében
  • pulzusmérő öv
  • beépített vevő a mellkasi övek használatához
  • átlátható 7" LCD kijelző háttérmegvilágítással
  • HRC kardio program
  • 7 előrebeállított program (véletlenszerű, P1-P6) 
  • 4 felhasználói program
  • kijelző: idő, távolság, kalória, sebesség, pulzus, elektromos dőlésszögbeállítás
  • gyorsgombok a sebességhez és dőlésszöghöz
  • biztonsági kulcs,  esés esetén azonnali megállással
  • PowerSave energiatakarékos üzemmód - 10 perc után kikapcsol a képernyő
  • beépített futópados transzportkerekek
  • a futópad méretei:  h: 208 cm x sz: 92 cm x  m: 141 cm
  • a futópad maximális terhelhetősége: 150 kg
  • súlya: 151,1 kg
  • S futópad kategória (az EN957-es norma szerint) edzőtermi felhasználásra

FIGYELEM! A motoros futópad gyalogos funkció használatára hosszútávon nem alkalmas.

Meghosszabított garancia
Rozšířená záruka 5 let


Petr Kopřiva
Az inSPORTline edző ajánlja:

A futópad ideális segédeszköz a magasabb kondíció eléréséhez. A rendszeres futás a futópadon elősegíti a fogyást és erősíti a szív- és érrendszert.


Fontos pontok a futópadok választásánál

Talán a legfontosabb megjegyzés

Mindig megbízható értékesítőtől vásároljon! Lehetőleg magától a gyártótól, mivel így nem érheti kellemetlen meglepetés a jövőben. A mi cégünk 5 éves garanciát vállal a futópadok szinte teljes kínálatára, a futópadokat ingyenesen szállítjuk, összeszereljük és szükség esetén ingyenesen szervizeljük.

A futópadok futófelületének nagysága

Ez tán a második fontos kritérium a futópadok kiválasztásában. A nagyobb futófelülettel rendelkező futópadokkal növekszik a futás komfortja és a biztonsága. Minél nagyobb a futó lépéshossza, a futás sebessége, a futópad dőlésszöge, annál nagyobb futófelület ajánlatos. A 30-45 cm szalagszélességű futópadok kisebb termetű személyeknek felelnek meg. A 46 cm feletti futófelületek abszolúte kényelmesek és már teljesen megfelelőek a legigényesebb felhasználók számára is.

A futópadok motorja

Általánosságban kijelenthetjük, hogy egy erősebb motor kiegyensúlyozottabban működik azonos megterhelés mellett, mint egy gyengébb. Ebből következik, hogy az erőssebb futópadmotorok hosszabb élettartammal rendelkeznek. A motorerősség fontossága egyenesen arányos a felhasználó súlyával. 60kg-ig teljesen megfelelnek az 1-2 lóerős motorok, míg 60 kg felett javasolt a 2-5 lóerős motor. Ha a sebesség a döntő szempont, ügyeljen arra, hogy bőven hagyjon magának fejlődési lehetőséget a gépnél megadott maximális sebesség eléréséig.

A futópadok futófelületének rugalmassága

Egészségügyi szempontból a futópadok használata jelentősen megterheli az izületeket, épp úgy mint a futás. Ez fontos szempont, főleg a gerinc vagy térdbántalmakkal küszködők, valamint a túlsúlyosak számára. Egy modern futópad már azon futópadok kategóriájába tartozik, mely az  ütést jól csillapító, illetve azt elnyelő futófelülettel szereltek fel. Ez a futófelület-felfüggesztés a futópadok belsejében hasonló az autómotorok felfüggesztéséhez. A futás során keletkező rezgések, ütődés szinte teljesen elnyelődik.

A futópadok terhelhetősége

A futópadok többségét 120-130 kiló alatti embereknek készítik. Azt azonban érdemes tudni, hogy a nagyobb tömegű emberek edzéséhez gyártott futópadok ára a testtömeggel párhuzamosan szökik az égbe, ugyanúgy mint a profi, fitnesstermi futópadok ára is. A profi és az otthoni futópadok közti fő különbség a súlybeli, valamint az időbeli megterhelhetőség. Az otthoni futópadok általában napi 1 óra használatra vannak tesztelve, míg a fitnesstermi futópadok 8 óra intenzív használatra .

A futópadok dőlésszögének beállítása

Manuális dőlésszög-állítású futópadok használatánál a dőlésszöget csak a futópadok elindítása előtt, manuálisan lehet állítani. Elektronikus dőlésszög-állítású futópadoknál az edzés során egy gombnyomással lehet változtatni a futópadok dőlésszögét, így futópadtól függően, akár 10-15%-os emelkedőn történő futás is lehetséges.

A futópadok edzésprogramjai

A változatosság gyönyörködtet! A futópados edzésnek nem kell szürkének, unalmasnak és egyhangúnak lennie! A beépített programot tartalmazó futópadok már a futópadmodellek magasabb osztályát képviselik, melyeknél  a beépített számítógép a program szerint automatikusan változtatja a futás sebességét, dőlésszögét. Az ilyen programok sokoldalúságot biztosítanak az edzés során, ezáltal növelik a motivációt. Ezen futópadmodellek már teljesen számítógép vezéreltek és 5-15 előrebetáplált programmal rendelkeznek.  Ide tartoznak a bodyfat programok, valamint a pulzusszám alapján szabályozott futópados edzésprogramok is. A pulzusszám mérése általában szenzoros kézi pulzusmérő rendszerrel történik, ahol a pulzusmérő érzékelőit mindkét kézzel megfogva néhány másodperc után tájékoztató információt kap a felhasználó a pillanatnyi pulzusának alakulásáról. A pulzusszám alapján szabályozott edzésprogrammal rendelkező modelleknél a korhoz, nemhez, magassághoz, testsúlyhoz és bizonyos edzési célokhoz (például teljesítménynövelő edzéshez, zsírégetéshez, stb.) alkalmazkodóan a készülék komputere meghatározza a felhasználó számára leginkább megfelelő pulzusértéket, illetve pulzustartományt.

Összecsukható futópadok

Az összecsukás a futópadok választásnál azok számára fontos szempont, kik korlátolt hellyel rendelkeznek a lakásban. Egy összecsukható futópad gyorsan és egyszerűen összecsukható, könnyedén függőleges helyzetbe állítható és ezáltal a tárolási helyigény jelentős mértékben csökkenthető, valamint a készülék mozgatása egyszerűbben és könnyebben kivitelezhető.

A futópadok fő kategóriái és felosztási lehetőségei:

  • Otthoni futópadok
  • Profi futópadok
  • Fitnesstermi futópadok
  • Motoros futópadok
  • Mechanikus futópadok
  • Felhajtható futópadok
  • Összecsukható futópadok
  • Női futópadok

Futópadok és az egészséges életmód

Tartós fogyás! Tanulmányok igazolták, hogy azok az emberek, akik rendelkeznek otthonunkban valamilyen fitness géppel (futópad, szobakerékpár),  sokkal tartósabban képesek megőrizni diétájuk eredményeit, mint azok, akiknek nincs otthon semmilyen gépük. Nem csoda, hiszen ha folyton ott van előttünk a futópad, akkor azzal emlékeztetjük magunkat kitűzött céljainkra, és motiváljuk magunkat. Tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink is fontosak, ám az edzés az, ami felpörgeti anyagcserénket és zsírégető módba kapcsolja testünket. Ha éveken át diétázgatunk, akkor a jo-jó effektus negatív hatásaként anyagcserénk meglehetősen lelassul. Ha nem mozgunk, akkor tulajdonképpen semmi esélyünk rá, hogy elérjük az álomalakot Ha van saját futópadunk, akkor tényleg akkor edzünk,amikor csak kedvünk szottyan hozzá. Nyilvánvaló, hogy az olyanok, akiknek van otthon futópadjuk valóban aktívabban töltik szabadidejüket, mint azok, akiknek nincs. És van még egy előnye: akár napjában többször is edzhetünk, rövidebb ideig, és így folyamatosan serkenthetjük anyagcserénket. Ez ugye lehetetlen, ha edzésünkhöz konditerembe kell mennünk.




Videó


Paraméterek

Maximális teherbírás 200 kg
Motor teljesítménye 4 HP
Dőlésszög állítás elektromos
Dőlésszög száma 15 fok
Futófelület maximális dőlésszöge 8.50 °
Futófelület hossza 152 cm
Futófelület szélessége 55 cm
Minimális sebesség 0.80 km/ó
Maximális sebesség 22 km/ó
Gyaloglásra is alkalmas igen
Programok száma 15
Előre beállított programok száma 7
Felhasználói programok 4
HRC program igen
Manuális program igen
Pulzusmérő igen
Kulacstartó igen
Tablet állvány igen
Transzportkerekek igen
Szintezés igen
Felfüggesztés Air Shox Absorbing System
Biztonsági fék igen
Mellkasi öv vevő igen
Mellkasöv a csomag része igen
Audio bemenet igen
Összecsukható futópad nem
Magasság üzemképes állapotban 141 cm
Szélesség üzemképes állapotban 92 cm
Hossz üzemképes állapotban 208 cm
Típus Motoros
Gép súlya 151 kg
Áramforrás 220V, 230V
Kategória S (EN957 szerint)
Alkalmazás (kijelölt) kereskedelmi, otthoni

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!