Vissza

Összehasonlított termékek

BioTech CLA 400

80Kapsz, Fogyás mellé tökéletes partner, mert elősegíti az egészséges testzsír-izomszövet arány elérését, ráadásul megelőzi a jojó-effektust is. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
5 490 Ft
68,63 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

Fogyás mellé tökéletes partner, mert elősegíti az egészséges testzsír-izomszövet arány elérését, ráadásul megelőzi a jojó-effektust is.

A konjugált linolsav hozzájárul a szervezet zsírraktár, sovány izomszövet optimális arányának kialakításához. Segítségével a test az elraktározott zsírszövetet megfelelő mozgás mellett izomszövetté alakítja át. Fogyókúra során nem csak zsírt veszítünk, hanem izomtömegünk is csökkenhet (szegényes fehérje vagy aminosav bevitel esetén). Ha az izomtömeg csökken, az anyagcsere is gyengül, mivel kevesebb lesz az izomsejt, amely az edzés során részt vehet a zsírégetésben. Amint abbahagyjuk a diétázást és visszatérünk a normál étrendhez, a testsúlyunk nőni kezd, mert nem tudjuk elég gyorsan elégetni a felvett tápanyagot. Ezért van az, hogy sok ember testsúlya a diétázás befejezése után gyarapodik. Tehát a CLA 400 megelőzi a jojó-effektust.

Kiszerelés: 80 kapszula

Felhasználási javaslat: Fogyasszon 4 kapszulát naponta a megfelelő folyadékmennyiség bevitelével.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év) lásd a csomagoláson jelzett időpontig

Tárolás: száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU

CLA_magyar_SF



 
Termék árának követése