Vissza

Összehasonlított termékek

Futópad inSPORTline HILL

ÚJDONSÁG! Motor nélküli futópad a hatékony zsírégetéshez és a fizikai állóképesség javításához. több


396 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az összeszerelést három csoportra osztjuk idő és műszaki nehézség szerint. Összeszerelés megrendelése esetén kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és időpont egyeztetés után elvégezzük az összeszerelést. Az olcsóbb gépeket általában saját kezűleg is összeszerelheted, de ha nem bízol magadban, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni megrendelheted "szakszerű összeszerelés" szolgáltatásunkat.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline HILL futópad motor nélküli mechanikus futópad, melynek jellemzője a megbízhatóság, a hosszú élettartam és a sokoldalúság. A kiváló minőségű ipari csapágyaknak köszönhetően működése maximálisan csendes és sima. A futópad könnyen összecsukható és a kerekeinek köszönhetően könnyen tárolható. A szalag robusztus szerkezete biztosítja a stabilitást még az igényes kereskedelmi feltételek mellett is. A 2 x 7 kg-os két lendkerék biztosítja a természetes ellenállást és a zavartalan működést. A modern motor nélküli futópad fő előnye a változó terhelésű kettős fékrendszer a 180kg-os teherbírás és a minőségi konstrukció.
Megbízhatóság, hatékonyság biztonság. Ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek az inSPORTline által forgalmazott termékek. A futópadok kiváló elemei a jó kondíció megőrzésének. Az időjárás, vagy a körülmények nem mindig engedik meg, hogy a futók szabad környezetben tudjanak hódolni hobbijuknak. Ezért az inSPORTline megalkotta a hatékonyságban és korszerűségben élen járó futópadjait. A futópadok segítségével könnyen edzheti lábát, erősítheti a vádlit, a combokat és a bokát, továbbá a helyes testtartás is elérhető elegendő mozgással. Köztudott, hogy a futás az egyik legintenzívebb sport, mindenhol megmozgat. A megfelelő futópad kiválasztásánál fontos megfigyelnünk a futópad erejét, az elérhető futóprogramokat, az egyéb szolgáltatásokat, a futópad szalagját és felépítését. Egy számunkra megfelelő, személyhez illő futópaddal páratlan eredményeket érhetünk el a testedzés területén.

Technikai adatok - Futópad inSPORTline Hill:
  • minőségi stabil szerkezet
  • ellenálló csapágyak
  • maximális biztonságú fékrendszer
  • ergonómikusan formált fogantyú a maximális biztonság érdekében
  • csúszásmentes felületek
  • beépített szívritmus érzékelő
  • oldalsó tartó két kézi súlyzóhoz
  • programok: sebesség, megtett táv, pulzusszám, gyorsaság
  • dőlésszög: 2 – 25 %
  • a futópad méretei: 132 x 45 cm
  • lendkerekek súlya: 2 x 7 kg
  • a futópad teherbírása: 180kg
  • a futópad méretei felhajtva: 155 cm x 85 cm
  • a futópad súlya: 93 kg

Futópadok és az egészséges életmód

Tartós fogyás! Tanulmányok igazolták, hogy azok az emberek, akik rendelkeznek otthonunkban valamilyen fitness géppel (futópad, szobakerékpár),  sokkal tartósabban képesek megőrizni diétájuk eredményeit, mint azok, akiknek nincs otthon semmilyen gépük. Nem csoda, hiszen ha folyton ott van előttünk a futópad, akkor azzal emlékeztetjük magunkat kitűzött céljainkra, és motiváljuk magunkat. Tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink is fontosak, ám az edzés az, ami felpörgeti anyagcserénket és zsírégető módba kapcsolja testünket. Ha éveken át diétázgatunk, akkor a jo-jó effektus negatív hatásaként anyagcserénk meglehetősen lelassul. Ha nem mozgunk, akkor tulajdonképpen semmi esélyünk rá, hogy elérjük az álomalakot. Ha van saját futópadunk, akkor tényleg akkor edzünk,amikor csak kedvünk támad hozzá. Nyilvánvaló, hogy az olyanok, akiknek van otthon futópadjuk valóban aktívabban töltik szabadidejüket, mint azok, akiknek nincs. És van még egy előnye: akár napjában többször is edzhetünk, rövidebb ideig, és így folyamatosan serkenthetjük anyagcserénket. Ez ugye lehetetlen, ha edzésünkhöz konditerembe kell mennünk.




Videó


Paraméterek

Pulzusmérők a markolatban igen
Szintezés beállítás igen
Típus Motor nélküli, mechanikus
Maximális teherbírás (kg) 180 kg
Elem Tápegység nélkül
Transzportkerekek igen
Mellkasi öv nem
Biztonsági kulcs nem
Rugózás nem
Maximális dőlésszög 30 %
Futófelület mérete 132 x 45 cm
Súly 93 kg
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm)) 142 x 92 x 145
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!