Vissza

Összehasonlított termékek

Görkorcsolya Hello Kitty

Gyerek HELLO KITTY görkorcsolya lányoknak több


16 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Hello Kitty mintájú görkorcsolya lányoknak - OHKY17. A lányok kedvence lehet ez a görkorcsolya rózsaszín Hello Kitty-s mintázata miatt.

A görkorcsolyák általában négykerekes, alumínium felfüggesztéssel ellátott korcsolyák, melyek belső szivacsos kialakításuk miatt maximális kénylemet biztosítanak görkorcsolyázás közben, miközben erősen tartja a bokát tökéletesen illeszkedik a lábra.  A biztonságról továbbá a külső erős, de könnyű műanyag borítás gondoskodik. A fűzős megoldás mellett megtalálható a csatos és pántos rögzítési lehetőség, mellyel biztosabb a görkorcsolya rögzítése. A görkorcsolyák anatómiai belső kialakításuknak köszönhetően meggátolják a hólyagképződést. A mai görkorcsolyák biztosítják a siklás legprecízebb élményét. A maximális biztonság érdekében ajánlott a görkorcsolya mellé védőfelszerelést beszerezni, mely áll két térd védőből, két könyök védőből és két tenyér védőből.

Hello Kitty görkorcsolya:
  • műanyag váz
  • csapágyak: 608Z
  • kerekek: PU 64x24 mm
  • állítható méret: 30-33


 

Paraméterek

Korcsolyaváz Műanyag
Csapágyak 608Z
Maximális teherbírás (kg) 50 kg
Kerekek anyaga PVC
Kerék keménység 100 A
Becsatolás Csat

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!