Vissza

Összehasonlított termékek

Edzőtermi futópad inSPORTline SEG-TA-7720

Edzőtermi futópad inSPORTline SEG-TA7720. Profi edzőtermi motoros futópad nagy megterhelésre. Független elektromos futófelület felfüggesztés, 25km/h max sebesség, futópad motor max 6 LE. A legprofibb futópad kínálatunkban. több


2 353 600 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A tökéletes edzőtermi profi futópadot keresed? Hosszú távra tervezel? A futópad kínálatunk közt a király épp ez a futópad. Egyedi megoldásaival az inSPORTline SEG-TAT7720 futópad méltó a címre. A világ legrangosabb futópadjainak a paramétereivel rendelkező futópad elérhető áron, 5 éves garanciával, ingyenes futópad szervízzel, ingyenes kiszállítással, betanítással. Használj Te is futópadot az inSPORTline futópadok családjából. Kövesd újdonságainkat az inSPORTline Facebook oldalán.

Profi edzőtermi futópad inSPORTline SEG-TAT7720 - 4 egyedi megoldással és egyedi futófelület felfüggesztéssel
  1. Advanced Dual-Frame technology: függetlenül felfüggesztett futófelület, mely szinte teljesen elnyeli a vibrációkat és meghosszabbítja a futófelület és a vezérlőpanel élettartamát a futópadon
  2. Advanced Authentic two intelligent suspension system: 5 fokozatú rugalmassági beállítás, mely a futófelület keménységét vezérli
  3. 4 rétegű PVC (3,3 mm) antistatikus futószalag
  4. Shock absorbing elastomer: makromolekuláris felület a futószalag alatt
Az inSPORTline SEG-TAT7720 futópad technikai adatai:
  • nagy teljesítményű motoros futópad elektromos dőlésszögbeállítással
  • a futópad sebessége 0,8 - 25,0 km/óra (0,1 km/h léptetés)
  • a futópad motorteljesítménye: 3.0 LE - max 6,0 LE
  • elektromos döntés: 0-15% (1%-os léptetéssel)
  • pulzusmérők a markolatokban
  • beépített drót nélküli vevő a pulzusmérő mellkasi övekhez
  • beépített hangfalak és 3,5mm Jack dugalj
  • beépített ventilátor 3 sebességfokozattal
  • erősített futófelület 3cm vastag MDF lapból
  • a futópad futófelülete:158 x 56cm
  • egyedi futófelület felfüggesztés, intelligens automatikus rugózásbeállítással
  • futópad képernyő: nagy pontmaátrixos LED kijelző - 7 LED ablakkal a kiegészítő információknak
  • kijelző: megtett távolság, idő, sebesség, pulzus, kalória, dőlésszög
  • a futópad számítógépe: 6 edzésprogram - manuális, súlycsökkentő, 5k futás, intervallumos, H.R.C -szívritmus, egyedi beállítás
  • gyorsgombok a sebességhez. dőlésszöghöz
  • ellenálló acélkonstrukció
  • 4 beépített hordozókerék a könnyebb mozgatás miatt
  • kiegyenlítőcsavarok az egyenetlen talajon való használat miatt
  • S kategória (az EN957-es norma szerint) profi edzőgép kategória - edzőtermi használatra
  • futópad méretek az összeállítás után: 218 x 100 x 150 cm
  • futópad speciális funkciói: automatikus figyelmeztetés az olajozásra, kenésre
  • automatikus kikapcsolás 20 perc után, amennyiben a gépet nem használják
  • speciális funkció: automatikus beállítási funkció lépésről lépésre
  • pohár/üveg tartó + olvasóállvány
  • a futópad maximális terhelhetősége: 180 kg
  • a futópad önsúlya: 219 kg
  • a futópad szállítási súlya: 240kg
FIGYELEM! A motoros futópad gyalogos funkció használatára hosszútávon nem alkalmas.

Fontos tudnivalók a futópadok választásánál

Talán a legfontosabb megjegyzés

Mindig megbízható értékesítőtől vásároljon!

Lehetőleg magától a gyártótól, mivel így nem érheti kellemetlen meglepetés a jövőben. A mi cégünk

5 éves garanciát vállal a futópadok szinte teljes kínálatára, a futópadokat ingyenesen szállítjuk, összeszereljük és szükség esetén ingyenesen szervizeljük.

A futópadok futófelületének nagysága

Ez talán a második fontos kritérium a futópadok kiválasztásában. A nagyobb futófelülettel rendelkező futópadokkal növekszik a futás komfortja és a biztonsága. Minél nagyobb a futó lépéshossza, a futás sebessége, a futópad dőlésszöge, annál nagyobb futófelület ajánlatos. A 30-45 cm szalagszélességű futópadok kisebb termetű személyeknek felelnek meg. A 46 cm feletti futófelületek abszolúte kényelmesek és már teljesen megfelelőek a legigényesebb felhasználók számára is.

A futópadok motorja

Általánosságban kijelenthetjük, hogy egy erősebb motor kiegyensúlyozottabban működik azonos megterhelés mellett, mint egy gyengébb. Ebből következik, hogy az erőssebb futópadmotorok hosszabb élettartammal rendelkeznek. A motorerősség fontossága egyenesen arányos a felhasználó súlyával. 60kg-ig teljesen megfelelnek az 1-2 lóerős motorok, míg 60 kg felett javasolt a 2-5 lóerős motor. Ha a sebesség a döntő szempont, ügyeljen arra, hogy bőven hagyjon magának fejlődési lehetőséget a gépnél megadott maximális sebesség eléréséig.

A futópadok futófelületének rugalmassága

Egészségügyi szempontból a futópadok használata jelentősen megterheli az izületeket, épp úgy mint a futás. Ez fontos szempont, főleg a gerinc vagy térdbántalmakkal küszködők, valamint a túlsúlyosak számára. Egy modern futópad már azon futópadok kategóriájába tartozik, mely az  ütést jól csillapító, illetve azt elnyelő futófelülettel szereltek fel. Ez a futófelület-felfüggesztés a futópadok belsejében hasonló az autómotorok felfüggesztéséhez. A futás során keletkező rezgések, ütődés szinte teljesen elnyelődik.

A futópadok terhelhetősége

A futópadok többségét 120-130 kiló alatti embereknek készítik. Azt azonban érdemes tudni, hogy a nagyobb tömegű emberek edzéséhez gyártott futópadok ára a testtömeggel párhuzamosan szökik az égbe, ugyanúgy mint a profi, fitnesstermi futópadok ára is. A profi és az otthoni futópadok közti fő különbség a súlybeli, valamint az időbeli terhelhetőség. Az otthoni futópadok általában napi 1 óra használatra vannak tesztelve, míg a fitnesstermi futópadok 8 óra intenzív használatra .

A futópadok dőlésszögének beállítása

Manuális dőlésszög-állítású futópadok használatánál a dőlésszöget csak a futópadok elindítása előtt, manuálisan lehet állítani. Elektronikus dőlésszög-állítású futópadoknál az edzés során egy gombnyomással lehet változtatni a futópadok dőlésszögét, így futópadtól függően, akár 10-15%-os emelkedőn történő futás is lehetséges.

A futópadok edzésprogramjai

A változatosság gyönyörködtet! A futópados edzésnek nem kell szürkének, unalmasnak és egyhangúnak lennie! A beépített programot tartalmazó futópadok már a futópadmodellek magasabb osztályát képviselik, melyeknél  a beépített számítógép a program szerint automatikusan változtatja a futás sebességét, dőlésszögét. Az ilyen programok sokoldalúságot biztosítanak az edzés során, ezáltal növelik a motivációt. Ezen futópadmodellek már teljesen számítógép vezéreltek és 5-15 előrebetáplált programmal rendelkeznek.  Ide tartoznak a bodyfat programok, valamint a pulzusszám alapján szabályozott futópados edzésprogramok is. A pulzusszám mérése általában szenzoros kézi pulzusmérő rendszerrel történik, ahol a pulzusmérő érzékelőit mindkét kézzel megfogva néhány másodperc után tájékoztató információt kap a felhasználó a pillanatnyi pulzusának alakulásáról. A pulzusszám alapján szabályozott edzésprogrammal rendelkező modelleknél a korhoz, nemhez, magassághoz, testsúlyhoz és bizonyos edzési célokhoz (például teljesítménynövelő edzéshez, zsírégetéshez, stb.) alkalmazkodóan a készülék komputere meghatározza a felhasználó számára leginkább megfelelő pulzusértéket, illetve pulzustartományt.

Összecsukható futópadok

Az összecsukás a futópadok választásnál azok számára fontos szempont, kik korlátolt hellyel rendelkeznek a lakásban. Egy összecsukható futópad gyorsan és egyszerűen összecsukható, könnyedén függőleges helyzetbe állítható és ezáltal a tárolási helyigény jelentős mértékben csökkenthető, valamint a készülék mozgatása egyszerűbben és könnyebben kivitelezhető.

A futópadok fő kategóriái és felosztási lehetőségei:

  • Otthoni futópadok
  • Profi futópadok
  • Fitnesstermi futópadok
  • Motoros futópadok
  • Mechanikus futópadok
  • Felhajtható futópadok
  • Összecsukható futópadok
  • Női futópadok

Futópadok és az egészséges életmód

Tartós fogyás! Tanulmányok igazolták, hogy azok az emberek, akik rendelkeznek otthonunkban valamiféle fitness géppel (futópad, szobakerékpár),  sokkal tartósabban képesek megőrizni diétájuk eredményeit, mint azok, akiknek nincs otthon semmiféle gépük. Nem csoda, hiszen ha folyton ott van előttünk a futópad, akkor azzal emlékeztetjük magunkat kitűzött céljainkra, és motiváljuk magunkat. Tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink is fontosak, ám az edzés az, ami felpörgeti anyagcserénket és zsírégető módba kapcsolja testünket. Ha éveken át diétázgatunk, akkor a jo-jó effektus negatív hatásaként anyagcserénk meglehetősen lelassul. Ha nem mozgunk, akkor tulajdonképpen semmi esélyünk rá, hogy elérjük az álomalakot Ha van saját futópadunk, akkor tényleg akkor edzünk,amikor csak kedvünk támad hozzá. Nyilvánvaló, hogy az olyanok, akiknek van otthon futópadjuk valóban aktívabban töltik szabadidejüket, mint azok, akiknek nincs. És van még egy előnye: akár napjában többször is edzhetünk, rövidebb ideig, és így folyamatosan serkenthetjük anyagcserénket. Ez ugye lehetetlen, ha edzésünkhöz konditerembe kell mennünk.



 

Paraméterek

Maximális teherbírás (kg) 180 kg
Mellkasi öv igen
Motor tejesítménye 6 HP
Futófelület mérete 158 x 56 cm
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm)) 218 x 100 x 150 cm
Maximális dőlésszög 15 %
Programok száma 6
Pulzusmérők a markolatban igen
Maximális sebesség 25 km/ó
Rugózás igen
Transzportkerekek igen
Biztonsági kulcs igen
Szintezés beállítás igen
Elem Saját generátor
Súly 219 kg
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!