Vissza

Összehasonlított termékek

Tolókocsi csatolás inSPORTline OC560 SEG 9660-hoz

Stabilizátor a tolókocsi csatoláshoz SEG 9660-as szobakerékpárhoz. több


E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
7 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Rögzítő kellék a SEG 9660-hoz 3 az 1 ben. Ülés leszerelése és egy rögzítő segítségével  mozgássérült felhasználók is használhatják a gépet. A tolókocsi a géphez csatolható, így regeneráló, kardió és gyógytorna gyakorlatok is könnyedén végezhetők a szobakerékpáron.

Magas minőség, precíz kivitelezés és magas szintű kényelem. Ezeket garantálja az inSPORTline a szobakerékpárjaival. Az ékszíjas meghajtásnak köszönhetően a szobakerékpár képes a halk és egyenletes működésre. A szobakerékpár biztonságáról a mechanikus pofásfék gondolsokdik. A szobakerékpár nyerge és kormánya állítható. A szobakerékpárhoz tartozik egy számítógép, mely segítségével nyomon követheti az edzés időtartamát, a sebességet, a megtett távolságot és a ledolgozott kalória számát. Az szobakerékpárok nagytöbbsége méri a pulzusszámot és beépített edzés programokat tartalmaz. A szobakerékpár megfelelő otthoni használatra is, de akár edzőtermekben és hotelek edzőtermében is felfedezhető. Most otthonában is felállíthatja saját edzéstervét. A szobakerékpár segítségével pontosan nyomon követheti a változást erőnlétében és alkatában. A szobakerékpár épp úgy ajánlott alkalmi sportolók számára, mint rednszeresen edzőknek.



 
Termék árának követése